elektricitet

Giv hende et stødbånd som kan bruges i mange sjove sammenhænge

Vil du gerne have en sjov og mindeværdig aften med vennerne? Hvis du gerne vil få dine venner til at grine, så bør du købe et stødbånd til din veninde.

Et stødbånd er et apparat, som du sætter på armen eller benet, hvorved personen med controlleren kan bestemme hvornår du får et stød.

Mange danskere er begyndt at bruge et stødbånd i forbindelse med festlige anledninger, da det er med til at påvirke den gode stemning. Sæt stødbåndet på din veninde, så I kan få en rigtig god og underholdende aften.

En genial opfindelse

Stødbåndet er det perfekte udstyr til veninden, der ikke har nogen grænser. Hvis hun godt kan lide at pjatte og underholde andre mennesker, så er stødbåndet lige noget for hende.

Når der sendes stød igennem stødbåndet, så vil der ske en sammentrækning i armen, hvis apparatet er placeret på armen.

Stødbånd er testet af forsøgspersoner og ifølge anmeldelser kan selv mænd få nok af stødenes styrke. Personen med controlleren bestemmer selv hvor kraftigt et stød der udsendes.

Hvis du gerne vil være sød ved din veninde, så starter du blidt ud med styrken for at se, hvordan hun reagerer på stødene.

Få et godt grin

Hvis du gerne vil skabe et godt grin for gæsterne, så skal du sende stød igennem apparatet, når din veninde skal op og hente drinks. Det vil give hende udfordringer når hun skal gå med drinksene samtidig med, at hun skal klare det uventede stød.

Det sjove ved stødbåndet er at personen med udstyret på ikke har nogen idé om, hvornår der bliver sendt et stød. Derfor bliver personen altid forskrækket når det sker.

Kan bruges i mange sammenhænge

Stødbåndet kan også bruges i forbindelse med drukspil, så stødene ikke kun går udover en enkel person. Stødbåndet bliver flittigt brugt i forbindelse med straf således, at der bliver skruet op for den gode stemning.

I forbindelse med fodbold kan stødbåndet også godt blive brugt. Dette er både for at få spillerne til at koncentrere sig, men også for at skabe noget fis og ballade under den seriøse fodboldtræning.

Find en god model

Der findes mange forskellige modeller på markedet som du kan købe. Det anbefales at købe en model, hvor apparatet er genopladeligt ved hjælp af en USB-oplader.

På denne måde skal du ikke huske at oplade stødbåndet inden du skal ud ad døren. Samtidig skal du ikke bekymre dig for at den løber tør for strøm, når I endelig har en sjov stemning til festen.

Det er en god idé at du sammenligner priser på internettet. På denne måde sikrer du dig at få produktet til den billigste pris. Find det rette produkt allerede i dag, så du kan medbringe stødbåndet til den næste festlige begivenhed. Dine venner vil med garanti elske din gode idé.

Er denne gave for ekstrem, så find andre gaveforslag til kvinder der har alt her.