Kvinde der træner med håndvægte

Giv hende, der arbejder for skønheden, en gave, der understøtter hendes arbejde

Er du på jagt efter den perfekte gave til din veninde eller en anden kvinde, som lægger et kæmpe arbejde i altid at se smuk og sund ud? Så skal du læse med herunder.

Vi har nemlig samlet nogle idéer til gaver, som anerkender og bakker op om hendes store indsats, ja, som måske ovenikøbet aflaster hende. Læs med herunder.

Uanset hvor smuk du er fra naturens side, kan du altid gøre dig smukkere. Du kan lægge en flot makeup, du kan plukke dine øjenbryn, du kan lave lange, feminine negle med glimmer og pailletter. Samtidig er det også nødvendigt at leve sundt og træne kroppen. En smuk og spændstig hud og figur kommer bl.a. af en sund livsstil med både en sund kost og træning.

Men det er ikke alt, der kan dækkes af makeup eller trænes væk. Nogle gange kan det være nødvendigt med lidt hjælp fra en speciallæge. Se vores forslag til den perfekte gave til din smukke veninde.

En gave, der holder langt ud i fremtiden

Den perfekte gave er en gave, modtageren kan have glæde af længe – måske endda resten af livet.

Sådan en gave kan du give den kvinde, du kender, som gør en indsats for at holde sig smuk, sund og veltrænet. En kosmetisk behandling.

Eller du kan i hvert fald give hende et tilskud, hvis du ikke har råd til hele gaven. Hvad end hun ønsker at få glattet nogle rynker, få fjernet hårvækst eller måske gerne vil gøre mormorarmene spændstige igen, så kan det klares med en kosmetisk behandling hos CeriX.dk.

Gaven til fitness-nørden

Synes du, at det er at gå lidt for drastisk til vejrs – og måske også for dyrt – så kan du i stedet bakke op om hendes sunde livsstil ved at forære hende et abonnement i et fitnesscenter eller give hende træningsudstyr eller -tøj.

Eller du kan forære hende en gavekurv fyldt med proteinbarer, -pulvere og -drikke, så hun nemt kan få stillet den lille sult, samtidig med at hun får opbygget muskelmasse. En sådan gavekurv kan du finde indhold til på MuscleHouse.dk.

En dag med selvforkælelse

En god veninde er guld værd og fortjener at blive forkælet. Det kan du jo ikke gøre hver dag, men du kan i hvert fald give hende en gave, som er ren forkælelse, men som selvfølgelig stadig bakker om hendes skønhed og sunde livsstil.

Det kan være et spaophold – evt. sammen med dig, så I rigtig kan få hygget igennem og slappe af. Der er ikke noget så godt for krop og sjæl, som en god massage og varme bade i skønne lokaler.

Det kan også være en tur på en skønhedsklinik, hvor andre står for at lægge makeuppen og sætte håret. Måske kan hun endda få nogle fif og gode råd.

Find flere gaveideer til hende der har alt her.