Mand med gaveæske

3 ideer til gaven hun aldrig glemmer

En gave er for det meste en skøn overraskelse. Selvom man godt ved, at der venter en gave – for eksempel til jul eller fødselsdag – så ved man nemlig oftest ikke, hvad der gemmer sig bag gavepapiret.

Du kan dog gøre dit til, at gaven til din kæreste, veninde, mor eller søster bliver gaven hun aldrig glemmer. Den skal blot være ekstraordinær på den ene eller den anden måde – og her får du 3 tips til, hvordan du kan gribe det an, når du gerne vil forære en gave, der vækker opsigt om som for altid vil kunne huskes.

En designertaske

Mange kvinder drømmer i hemmelighed om en designertaske. Sådan en taske signalerer stilbevidsthed samt personligt som økonomisk overskud og så får designertasker andre kvinder til at kigge opmærksomt og måske en smule misundeligt. Og dét er noget, mange kvinder godt kan lide.

Designertasker er dog dyre og derfor er de også noget, som er de færreste forundt. Og hvis man som kvinde endelig bliver den glade ejer af sådan en, så er det for de flestes vedkommende noget, der sker få gange på et liv. Derfor har du her fat i en gave, der med garanti aldrig bliver glemt – og det opvejer en del af det faktum, at designertasker kan være dyre.

Vælger du en Mulberry taske får du dog virkelig meget for pengene. Alle tasker har nemlig et klassisk udtryk, der passer til stort set alle outfits, uanset om den heldige gavemodtager vil bruge sin nye taske i byen eller til hverdag. Derudover er priserne stadig i den tilforladelige del af prisskalaen.

En unik oplevelse

Oplevelsesgaver vinder mere og mere indpas og du har måske allerede foræret hende, der skal have en gave, en oplevelse tidligere. Når vi taler gaven hun aldrig glemmer skal der dog naturligvis noget mere til end en wellnessoplevelse eller chokoladekursus. Her skal oplevelsen være uforglemmelig.

Det kan f.eks. være en rejse eller blot en forlænget weekend i en storby. Vil du gå hele linen ud, er New York naturligvis oplagt. Vil du hellere skabe en storslået naturoplevelse er en flyvetur i en luftballon helt sikker noget, der kun sker once in a lifetime – og ellers er der et væld af unikke overnatningsmuligheder under åbne himmel under hjemlige himmelstrøg. For eksempel i små hytter bygget i trætoppene.

Den personlige gave

Personlige gaver bliver også husket. Hvis de er gode! Her er derfor ikke tale om børnenes forbogstaver i en halskæde eller et hjerte med indgraveret navn – men om unikke, personlige gaver.

Det kunne være et personligt fremstillet vedhæng til en halskæde med en lille hårlok fra jeres fælles barn eller et omsmeltet smykke skabt af guldet fra hendes forældres forlovelsesringe.  Skal det ikke være smykker, kan det være en signeret førsteudgave af hendes yndlingsroman eller en personlig hilsen fra hendes største danske eller udenlandske idol.

Måske kræver nogle af gaverne lidt arbejde at få realiseret, men det vil helt sikkert være ethvert sekund værd., når du ser overraskelsens og glædens smil på gavemodtageres ansigt, når gavepapiret trækkes af.