2 veninder med gaver

3 ideer til fødselsdagsgaven til din veninde

Har din veninde snart fødselsdag, og er du på jagt efter en gave til hende uden at have fået stukket en ønskeseddel i hånden? Så kan du lade dig inspirere af disse forslag til, hvad du skal have fat på til din veninde.

Forkæl hende med nyt tøj eller accessories

Ved du, at din veninde er glad for bløde pakker, er der virkelig mange muligheder for at finde en god gave. Du kan finde styles, der passer ind i hendes stil. En flot trøje i hendes yndlingsfarver eller måske et par fede bukser?

Du kan også vælge blandt de mange accessories. Alt fra ure og smykker til tasker og solbriller kan være oplagte at give i venindegave. Er det ved at blive koldere vejr, er der mange varme huer, halstørklæder og handsker, som kan holde din veninde varm.

Gå på opdagelse i forskellige tøjbutikker og det store online udvalg f.eks. på Copenhagen Muse Online Shop for at få inspiration.

Vær kreativ med en personlig gave

Hvis du gerne vil vise din veninde, at du har brugt din kreativitet for at skabe den helt rigtige gave til hende, er der også rig mulighed for en personlig gave. Du kan f.eks. kreere et fotoalbum eller en scrapbook, hvor du samler billeder af jeres oplevelser, skrive søde beskeder og noter og også dekorere de enkelte sider med f.eks. flotte farver, glimmer eller tørrede blomster.

Er du god til at svinge malerpenslen eller blyanten, kan du tegne et portræt af jer sammen.

Hvis du ikke selv er så kreativ anlagt, kan du også få lavet personlige plakater eller indgraverede smykker, som f.eks. minder jer om dagen, I mødtes eller andre vigtige datoer for jer. Du kan også bestille en karikaturtegning af jer, som kan give anledning til gode grin.

Lad hende åbne for boliginteriør

Går din veninde op i indretning og nyder at bruge tid på at udsmykke hjemmet, kan du gå med et klassisk valg som boliginteriør. Det kan være en flot eller speciel vase, som du evt. kan plukke en buket til, når dagen kommer. Det kan være små, fine figurer eller dekorative stearinlysholdere med farvede, snoede lys i.

Er din venindes indretningsstil ovre i den nordiske stil eller elsker hun at inkorporere med vintage eller retro ting? Vælg interiør og nips, som passer til din veninde – om ikke andet kan du gå med pynt, der har enkle detaljer og kan passe til de fleste hjem.

Find flere gode gaver til kvinden der har alt lige her.