Kvinde der benytter e-learning ved sin computer

Giv viden i gave

Kvinden der har alt, mangler som regel ikke flere ting. Og hvis du spørger hende, har hun sikkert også svært ved at finde på nogle ønsker. Begge dele kan du dog nemt finde en løsning på, hvis du giver hende en utraditionel gave: Mere viden.

Alle kan nemlig blive klogere og hvis du sørger for at forære viden væk, som modtageren oprigtigt interesserer sig for, har du givet vedkommende en gave for livet. Derfor får du her 3 måder, hvorpå du kan give viden væk i gave.

E-learningsforløb

Med e-learning kan modtageren af gaven sidde derhjemme og blive klogere i ro mag. E-learning kan nemlig foregå overalt, fordi det eneste deltageren i læringsforløbene skal bruge, er tid og en PC eller tablet. E-learning kaldes også for online kurser eller for elektronisk læring, og der findes forløb indenfor nærmest alle emner.

Når du skal vælge e-learning til gavemodtageren, er det naturligvis vigtigt, at du finder et læringsforløb, som passer til vedkommende. Det er også en god idé, at det er et emne, hun oprigtigt interesserer sig for og ikke bare et, der kunne være praktisk. Det er derfor en god idé at lægge hovedet i blød.

Gode emner til kvinden der har alt kunne være et online kursus i førstehjælp, yoga eller madlavning. Mulighederne er mange og du kan sikkert også finde et e-learningsforløb, der passer til hende, som du skal finde en gave til.

Bøger

Bøger bugner med viden og er derfor den oplagte måde at forære en gave væk, som gør modtageren klogere. Inden du kaster dig ud i at finde spændende litteratur til gavemodtageren, er det dog en god idé, at du undersøger, om vedkommende i det hele taget læser.

Læsning i voksenalderen er nemlig ikke nødvendigvis noget for alle. Især fordi læsning tager tid.

Er modtageren af gaven ikke den store læsehest, kan du prøve at finde ud af, om hun lytter til lydbøger. Gør hun dét kan du enten give hende en lydbog eller alternativt et abonnement til en lydbogstjeneste.

Podcastabonnement

Hvis bøger ikke er den bedste gave, kan det være et abonnement til en podcasttjeneste er det. Her kan du enten betale for de første måneder, et halvt år eller måske endda et helt. På den måde har du givet modtageren mulighed for at få en masse ny viden. Ikke bare indenfor emner hun kender, hun kan også gå på opdagelse i en masse nye.

Podcastmediet er relativt nyt, men det har vundet masser af menneskers hjerter, fordi det både kan byde ind med viden, hygge, sjov og underholdning. Samtidig kan man lytte til podcast, når som helst: Under gåturen, træning, rengøring og endda mens man sidder med sit barn og venter på, det falder i søvn. Bare et par høretelefoner på eller i ørerne, så er man klar. Her er derfor tale om ikke bare en vidensfyldt gave, men også en virkelig praktisk af slagsen.

Find flere ideer til gaven til kvinden der har alt her.